På tisdagen genomförde vi ett sommarläger med rekordmånga juniorer i ålder 6 – ca 14 år som alla ville träna på eller prova på golf. De 55 juniorerna var indelade i grupper med hänsyn tagen till ålder och förkunskaper. Förmiddagen ägnades åt träning på vårt övningsområde med ett kort avbrott för intag av frukt och dryck. På lunchen serverades en klassisk köttfärssås med spagetti innan det var dags för alla att gå ut på banan och spela eller bara se och lära. Sist men inte minst blev det såklart glass till alla!

”Tack för en väl genomförd träningsdag för juniorerna. Hem kom en 6-åring som hade haft jättekul och vill fortsätta spela och träna golf. Tack så mycket till er som fixat och engagerat er!”
Hälsningar Johanna (förälder)

Stort tack till alla deltagande barn samt alla ledare; Per-Åke Henriksson, Thomas Holm, Mårten Nord, Maxime Deffontaine, David Hallenbring, Bert Westin, Eva Almtorp, Urban Strömqvist & Albin Forsberg.

Nu tar juniorverksamheten sommarlov fram till den 17/8 när veckoträningarna drar igång igen. För dig som inte varit med innan – Läs mer här.

BLI MEDLEM

BOKA TID