Välkommen till Vassunda, Louise!

Stefan Schön Greenkeeper GML

Louise Perulf blir ny Pro på Vassunda GK och tillträder sin tjänst den 15 april.

Louise kommer att hålla lektioner, träningar och kurser på måndagar, varannan onsdag efter 13 samt på helger enligt den kursplan (‘grönt kort’ mm), träningsplan (juniorer och andra) som fastställs de kommande veckorna. Samt enligt de lektioner som ni medlemmar bokar direkt med Louise. Vi ser också fram emot golfresor i Louise regi.

Louise, berätta lite om dig själv.

  • Jag är en glad, golftokig tjej från Limhamn i Skåne. I 10 år bodde jag  i Miami där jag tog Master examens i Sport Management och Business Administration. I USA läste jag även PGA:s tränarutbildning och arbetade som pro på golfbanor såsom Trump National Doral och Indian Creek Country Club.
  • Att vara en del av Vassunda GK ska bli väldigt kul och jag ser mycket fram emot att träffa er alla, utveckla ert spel och skapa många roliga golfstunder!
  • Om du vill boka lektion eller komma I kontakt med mig når du mig på louiseperulf@pga.com alternativt 076-2204180. 

 

 

Louise kommer att dela sin tid under säsongen 2024 mellan Vassunda GK och Rotebro GK.

Fler nyheter

Arkiv