Hej!

Så här i mina sista ordförandedagar vill jag passa på att säga hej då och önska alla God Jul och ett Gott Nytt År!

Mina 3 år som ordförande för Vassunda Golfklubb har inneburit erfarenheter av skiftande innehåll. Allt från rekrytering av krögare och klubbchef/pro till att förhandla med engelska husvagnsboende gäster på vår parkering. Att dessutom få förtroendet att göra grovstädningen på våra ”eko-avträden” innebär att spännvidden har varit mycket stor på arbetsuppgifterna.

Alla som är med och jobbar ideellt i klubben vet hur mycket arbete som finns att göra. Och utan era insatser skulle vi inte vara där vi är idag. Utvecklingen av vår verksamhet under de sista 2 åren sammanfaller mycket med rekryteringen av vår klubbchef Mårten Nord. Han har tillfört kompetens inom områden som vi saknade tidigare. Jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta på den inslagna vägen och göra vår anläggning ännu bättre och anpassa vår verksamhet till att omfatta flera delar av en golfklubbs marknad. Idag finns ingenting som indikerar att det inte skulle vara möjligt. 

Återigen, tack alla ni som är med och jobbar med olika arbetsuppgifter på klubben och till dig som inte är med ännu, vi behöver fler som är villiga till att göra en insats i kommittéer, styrelsen och andra delar på golfbanan. Så du som går och funderar på att göra en insats hör av dig till Helena på telefon 018-572040!

Vi ses på Vassunda!

Hälsningar

Urban

BLI MEDLEM

BOKA TID