Nordlunds bästa hemmalag

När årets upplaga av Golfhäftet Trophy spelades på söndagen tog gästande lag hem samtliga pallplatser. Spelformen var greensome, dvs båda spelarna slår ut från tee för att därefter välja bästa läge och slå vartannat slag. Vinsten togs hem av Anders Brunnström och Tord Pettersson med poängen 45. På andra plats hittar vi lag Marie Lindqvist och Jonas Gustavsson på poäng 43, 3 poäng före Stefan Clércrona och Mika Karanko. Stort grattis till segrarna som vann en plats i den stora finalen som spelas på Bro Hof Slott & CC 2022! Bästa hemmalag hittar vi på fjärde plats, makarna Yvonne och Hans Nordlund på fina 39 poäng!

Närmast hål på hål 3 vanns av Robin Stenmark, endast 22 cm ifrån. Vinnare på hål 12 blev Helena Waller, 3,41 m från hål.

Tävlingen spelades i perfekt golfväder och stämningen var på topp. Prisutdelning hölls efter tävlingen på nya terrassen och många priser delades ut både via placering och utlottning.

Stort tack till Golfhäftet och vår egna volontärer Urban och Anette Strömqvist för ett jättelyckad dag!

Vinnarna Anders och Tord

Tvåorna Marie och Jonas plus Anders från Golfhäftet( till vänster)

Treorna Stefan och Mika

Urban och Anette tackas välförtjänt av av Golfhäftet

Fler nyheter

Höstmöte 6 december

Vassunda GK inbjuder dig som medlem i klubben till årets höstmöte.Tid: Onsdag den 6 december kl. 19.00Plats:...