Lägesrapport från Vassundas duktiga juniorer

I lagtävlingen Rajder Kopp lyckades lag “TPC Vassunda” med Elis Stalen, Oscar Zander, Viktor Malmström och Jacob Romano vinna första deltävlingen efter en grym laginsats! Tävlingen spelades på Arlandastad GK i början av maj (bifogade bilden är från den tävlingen). Förra helgen gick deltävling nr 2 av stapeln på Upsala GK, där fortsatte laget spela riktigt bra golf och knep en fin 3:e plats! Deltävling 3 och 4 spelas i augusti resp. september.
UGFs Junior Tour är en serie individuella tävlingar där en tävling spelats hittills på Grönlund GK i slutet av maj och där hade vi alla Vassundaspelare på bra placeringar. I A-klassen (HCP < 10) slutade Måns Berglund 2:a! B-klassen vanns av Oscar Zander (-7 netto), Viktor Malmström slutade delad 4:a (-5 netto) och Jacob Romano 9a (-3 netto) av totalt 25 spelare.
Nästa tävling spelas på Sigtuna GK. Vi har 4 Vassunda-spelare anmälda även denna gång och håller tummarna för att den fina formen håller i sig 🙂