Dess bättre blev knotten inte så farliga som vi fruktade. Det blev riktigt bra golfväder den här gången. På första plats den här gången hittade vi Sven-Ove Stigenberg på fina 70 slag netto. Som god tvåa på samma resultat kom Renate Sundlöf och med fina 71 slag kom Ulf Åhlander. Grattis till alla, Komplett resultatlista hittar du här.

Spel på Roslagen är inbokat onsdagen den 31.7. Där startar vi kl 9.30 och lottning sker då som vanligt kl 09.00. Några har redan anmält sig.

Nu är det även klart för spel på Burvik torsdagen den 15 augusti med start kl 09.30, spel på Ängsö torsdagen den 29 augusti med start kl 10.00 samt vår gemensamma avslutning på Vassunda onsdagen den 18 september.

När man bokar så här tidigt kan det bli ändringar men vi siktar på de här dagarna. Ny kallelse skickas ut inför varje tillfälle. Anmälan till Elisabet Berglöf senast kl 14.00 måndagen samma vecka som respektive spel går av stapeln. Som regel är det 24 platser vi har så anmäl dig gärna så fort du vet att du vill vara med. Du kan maila redan nu till elisabet.berglof@gmail.com, Startavgiften är 30 kr – varav 10 kr går till avslutningen på Vassunda 18 september med en lottad scramble.

 

Anslagstavla