Nu får vi se upp för Tommy W och Angela i toppen. Men det är ytterligare några som ligger och lurar i vassen med två goda resultat hittills. Så det är långt ifrån avgjort. På Roslagen gick Tommy på fina 70 slag, Rodney smet in på 73 slag och Angela slutade på 74 slag. Banan var fin och det är alltid kul att spela på ”en annan” bana. Med skiftande resultat verkade alla ändå vara nöjda med sina insatser. Man kan ju spela bra på 15-16 av hålen men totalt göra bort sig på ett par stycken som förstör scoren. Vi har två chanser till att klättra upp på toppen så anmäl dig till Burvik och/eller Ängsö så fort du vet att du kan spela då. Komplett resultatlista hittas här.

Bertil Bengtson har bokat in Håmö torsdagen den 15 augusti så dessa två dagar krockar men jag vet inte om det finns platser kvar till Håmö-spelet.

Nu är det alltså dags för spel på Burvik torsdagen den 15 augusti med start kl 09.30, samling för lottning kl 09.00 i vanlig ordning. Därefter är det spel på Ängsö torsdagen den 29 augusti med start kl 10.00 samt vår gemensamma avslutning på Vassunda onsdagen den 18 september.

När man bokar så här tidigt kan det bli ändringar men vi siktar på de här dagarna. Jag skickar ut en ny kallelse inför vardera tillfälle. Jag behöver ha din anmälan senast kl 14.00 måndagen samma vecka som respektive spel går av stapeln. Som regel är det 24 platser vi har så anmäl dig gärna så fort du vet att du vill vara med. Du kan maila mig redan nu på elisabet.berglof@gmail.com, Startavgiften är 30 kr – varav 10 kr går till avslutningen på Vassunda onsdagen den 18 september med en lottad scramble.

 

Anslagstavla