Nya i teamet

Det här är våra två nya medarbetare Sanna Waller och Maxime Deffontaine som du kommer att träffa på GK under juli och augusti. 

Maxime Deffointaine

Maxime är 32 år och kommer ursprungligen från Antwerp i Belgien. Han har spelat golf sedan 1998. Pluggade 2013-2016 i Johannesburg, Sydafrika för att bli licensierad PGA Pro. Han nådde hcp +2.8 som amatör innan han blev professionell golfspelare, men slutade senare med tävlandet på grund av att han fann sin passion i att instruera. Han har också haft förmånen att träffa de bästa spelarna i världen såsom Rory Mcilroy, Tommy Fleetwood, Ernie Els under sin tid som caddie på touren.

Maxime flyttade till Sverige och Uppsala i juni 2018 på grund av sin fru Hanna Roos, som också har varit professionell golfspelare (Uppsala GK). Maxime ser fram emot att få jobba på Vassunda GK där han både kommer att jobba i receptionen och shoppen samt hjälpa Mårten med lektioner och kurser. 

Sanna Waller

Sanna, som du kommer att träffa i shoppen och receptionen, är 20 år och bosatt i Uppsala efter att ha vuxit upp i Knivsta. Sanna började spela golf för 2 år sedan och har numera ett hcp på 19.

Sanna tog studenten våren 2019 och har sedan dess jobbat på H&M i Gränby centrum och som vikarie på Ängbyskolan i Knivsta. På fritiden spelar hon mer än gärna golf, tränar mycket samt spelar fotboll i Vaksala SK´s division 2 lag. 

Planer finns på att börja plugga till hösten med siktet inställt på Industriell Ekonomi. 

Fler nyheter

Höstmöte 6 december

Höstmöte 6 december

Vassunda GK inbjuder dig som medlem i klubben till årets höstmöte.Tid: Onsdag den 6 december kl. 19.00Plats:...

läs mer

Arkiv