Full fart på städningen

Full fart på ministäddagarna! 

Avbärarna på parkeringen oljas. Vindskivorna vid kiosken stryks på med mer röd färg.

Nytt för i år på klubben är att underhålls- och förbättringsarbetena inte koncentrerade till vårens och höstens städdagar utan nu övergått i ministäddagar. Det är inte bara ett elakt virus som medverkat till att sprida ut insatserna under säsongen. Det är faktiskt en hel del jobb som behöver utföras löpande. I början av april inför säsongsstarten lagades fairways, bunkrar och fixades en hel del runt klubbhuset.

Den 9 juni målades vindskydden kiosken samt avbärarna på parkeringsplatsen. Den 10 juni putsades fönstren på klubbhus och startkuren vid ettans tee städades. Den 11 juni var avsatt för utjämning av grus på parkeringen och skräpplockning. Den 13 juni handlade det om rensning av ogräs och sly runt klubbhuset. Den 17 juni lagades och fixades det på övningsområdena och rangen.

Genom att delta i de planlagda aktiviteterna blir man befriad från att betala den årliga städavgiften. Hittills har anslutningen varit god och det har utförts mycket värdefullt och angeläget arbete. Håll utkik efter nästa städtillfällen. Kom och hjälp till att göra vår kära anläggning ännu bättre.


Christer Nilsson och Marina Gadle tycker att vindskivorna ser mycket fräschare ut när ytterligare ett lager röd färg stryks på.


Lars Bergström lämnar inget åt slumpen när den röda färgen stryks på stolparna vid kioskens vindskydd.


Med stor entusiasm ser Per Jansson och Birgitta Jansson till att avbärarna på parkeringen oljas in.

Text o bild: Sören Densjö

 

 

Fler nyheter

Höstmöte 6 december

Höstmöte 6 december

Vassunda GK inbjuder dig som medlem i klubben till årets höstmöte.Tid: Onsdag den 6 december kl. 19.00Plats:...

läs mer

Arkiv