Golfhäfte

Köp Golfhäftet på Vassunda och gynna klubben.
Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 850 golfbanor i Sverige och 8 länder till. Du betalar endast 495:- för Golfhäftet. Köper Du två häften får Du en gåva som kan vara golfstrumpor, golfhandduk, golfhandske eller golfcoachning från Golfway. Erbjudandet gället till årets slut.

Köper Du golfhäftet via Vassunda GK så får klubben en välkommen bonusintäkt, men det går att köpa via nätet också. Urban Strömqvist kommer att finnas på klubben mellan 10-14 de flesta dagar för de som vill hämta kortet hos oss. Annars skickar vi ut köpta kort. Maila info.vagk@telia.com om köpintresse finns så kontaktar hör vi av oss eller ring 018-572040.
Mer om Golfhäftet finns på http://www.golfhaftet.com/sv/

Banans Dag hösten 2017

Banans dag okt 217
Banans dag den 22 oktober genomfördes i strålande höstväder med sol från blå himmel. Ca 50  medlemmar hade samlats för att ställa i ordning  anläggningen inför vintern. Bl a togs sponsorskyltarna ner för vinterförvaring.

Mårten Nord ny klubbchef på Vassunda GK

Mårten Nord sep 2017
Mårten Nord, 42 år, blir ny klubbchef på Vassunda GK. Han kommer närmast från Strängnäs GK där han varit VD/klubbchef de senaste två säsongerna. Han har handicap +1 och är utbildad tränare PGA of Sweden. Han har dessutom en universitetsexamen i ekonomi. Mårten tillträder formellt den 4 december men kommer att finas på klubben en del innan dess.

Ny dag att prova på golf för elever från Alsike skola

Alsike skola sep 2017
I slutet av maj var 200 elever från Alsike inbjudna att prova på golf på Vassunda GK. En av de 5 planerade dagarna ställdes in då regnet öste ner. Ett par klasser fick därför skjuta upp sitt besök till i dag den 27 september. Det var sammanlagt ca 50 elever från klasserna 7C och 7D som nu testade sina färdigheter.

Vassunda GK ansluten till Golfers

Golfers
Klubben har nu valt att ansluta sig till Golfers som erbjuder ett smidigare sätt för dig att boka golftider i mobilen. Golfers finns idag tillgängligt att ladda ner för iOS på din iPhone eller iPad, och kommer snart finnas tillgänglig för Android. Golfers är en licensierad tjänst till GIT, med en egenutvecklad bokningsplattform och ett komplement till Min Golf.

Sponsor Trip Trophy 2017

Sponsor Trip Trophy
Segraren Kent Bjuhr med segerpokalen, flankerad av arrangörerna Jan-Gunnar Nergård och Per Johansson

Varje år sedan 1992 har sponsorresan ”Sponsor Trip Trohy” genomförts för Vassundas sponsorer och samarbetspartners. I årets tävling, som gick av stapeln på Körunda Golf och konferens, Nynäshamns GK, segrade Kent Bjuhr, Amazing Thai restauranger. Jan-Gunnar Nergård ger en reseberättelse.

120 st deltog i Vassundas Grillscramble

Grillscramble 2017
Det segrande laget i Grillscramblen flankerat av klubbens ordförande Urban Strömqvist fr vänster: Johanna Babra; Gustav Jansson, Erik Jansson, Fredrik Bertilsson.

”Det är verkligen roligt att så många ställde upp på Grillscramblen. Spelformen är populär och det är trevligt att kunna få tillfälle till umgänge över en bit grillat. Det var ett utmärkt spel och en underbart solig dag. Hoppas att deltagarna kommer tillbaka nästa år."säger Urban Strömqvist ordförande i Vassunda GK.

  • Restaurangen stängd för säsongen

    2017-10-29 - 2017-12-31 Restaurangen är stängd för säsongen. Stort tack till alla gäster för i år och hjärtligt välkomna när …
  • Tävling - Skinksvingen 2017- lördag 2 december:

    2017-12-02 - 2017-12-02
  • Höstmöte 2017

    2017-12-07 - 2017-12-07 Höstmötet äger rum torsdagen den 7 december 2017 kl 19.00 - 21.00. Vi går igenom planer och budget f …