Välj en sida

Det blev 7 lag som ställde upp i GKplus avslutningscramble på Vassunda GK. Var inga varma vindar som mötte spelarna på banan, men solen tittade fram ibland och dessutom blev det ingen nederbörd.

Sammanräkning och prisutdelning för dagens tävling hölls inne i restaurangen. Det lag som hade i särklass bäst resultat idag bestod av: Gunilla Persson, Gunilla Gillberg och Ulf Larsson. På 2:a plats kom laget som bestod av Claes Hammarling, Eivor Berglund och Elisabet Berglöf.

När formaliteterna runt dagens tävling var avklarade var det dags att presentera de som haft de 3 bästa rundorna av säsongens 6 rundor på olika GKplusbanor. Eftersom banorna hade olika par lät vi summan av de 3 bästa placeringarna avgöra. Lägsta totala placeringsumman hade Claes Hammarling vars 3 bästa placeringar var: 1, 2 och 3. På andra plats kom Angela Vesterlund med bästa placeringarna: 2, 3 och 3. På 3:e plats kom Elisabet Berglöf med placeringarna: 1, 2 och 5 (spelhandicap avgjorde). Komplett resultatlista hittas här.

 

BLI MEDLEM

BOKA TID