Tävlingsverksamheten

– Här hittar du alla roliga tävlingar under året

På Vassunda Golfklubb strävar vi efter att skapa ett brett tävlingsutbud som passar alla. Att tävla ger mer än bara möjligheten till en framskjuten placering och något från prisbordet. Du skapar även möjligheter till att lära känna nya personer på klubben. Tävlingskommittén ansvarar för planering och genomförandet av våra tävlingar. Klicka här för att komma till vår kommittésida.

Seriespel 2022
Information om vilka seniorlag (ålder 60 och uppåt) vi har anmälda i distriktets serisespel hittar du på Seniorsidan.

Övriga serielag är
H40, lagledare Mårten Nord – MAIL
H50, lagledare Albert Sjöberg – MAIL

 

Torsdagstävling

Matchcup

 

Tävlingar

Nedan visas klubbens aktuella tävlingar (kan ta några sekunder att ladda in). Observera att vissa externa tävlingar enbart visas i evenemangskalendern.

TORSDAGSTÄVLINGEN.   Anmälan och mer info på denna länk

 

Anslagstavla

Vedscramble med pubkväll

Vedscramble med pubkväll

En riktigt rolig tävling i fantastiskt väder och på en riktigt bra bana. Segrarna Daniel Wistedt, Micke Sundberg, Ivan Hiort af Ornäs och Fredrik Stjerndorff landade på 53,2 slag. Den efterföljande pubkvällen med trubadur blev inte överdrivet sen men nya tillfällen...

läs mer
Krögarscramblen i perfekt höstväder

Krögarscramblen i perfekt höstväder

I lördags spelades årets Krögarscramble i ett för årstiden perfekt väder. Vinnare i en jämn tävling blev lag Björn och Camilla Melin, Cecilia och Mika Kohonen. Tävlingsledare Urban tackade alla för en fin tävlingssäsong men drog ingen fräckis,  

läs mer
Vinnare av grillscramblen 2022

Vinnare av grillscramblen 2022

Fredrik Wahlström, Johan Nyström, Niklas Nyström och Sören Andersson på 56,7 slag netto.Stort grattis! En fantastisk dag på banan med en grilltallrik efter 9 håls spel.

läs mer
Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
reception@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2023

 

BLI MEDLEM

BOKA TID