När Vassunda Golfklubbs KM 2021 avgjordes i söndags var det nära att Björn efter 5 titlar i rad fick lämna över titeln till Mats Selberg, som gick ut som ledare inför varv 2. Men kanske var det rutinen hos Björn att orka kriga ända in i kaklet och ta över ledningen för att ta hem sin totalt åttonde titel, varav nu 6 i rad! Dock skilde det bara 2 slag mellan dessa 2 kämpar efter 36 spelade hål från vit tee!

Stort grattis Björn klubbmästare 2021!
”Tackar, det var tufft på förmiddagen, fick inte i några puttar. Sen på eftermiddagen blev det mer som ett matchspel mellan mig och Mats, och när jag gjorde par på 14 och Mats bogey kändes det bra att ha 2 slags marginal som jag lyckades hålla hela vägen in. ”

Tyvärr blev det för få anmälningar till damklassen så Annika Babra står kvar som regerande mästare till 2022 med hopp om att det blir en damklass då. Grattis också till alla övriga segrare i hcp och åldersklasser! (Se nedan) Samtliga dessa klasser spelades över 18 hål. Och inte minst stort tack till tävlingsledningen Mileva Lundgren, Urban Strömqvist och Mona Neselius!

Totalt var det drygt 70 deltagare denna klubbmästardag.

Resultat herrar KM 2021

  1. Björn Melin (+17)
  2. Mats Selberg (+19)
  3. Lars- Göran Drakeskog (+24)

Vinnare HCP Damer
Madeleine Svedbäck (75 netto)

Vinnare HCP herrar
Richard Enander (69 netto)

Vinnare H40
Thom Odelius (87)

Vinnare H50
Jacob Wennberg (87)

Vinnare D60
Annika Babra (88)

Vinnare H60
Richard Enander (75)

Vinnare H70
Gert Edenius (85)


Från vänster Lars-Göran Drakeskog, Mona Neselius, Björn Melin(segrare) och Mats Selberg

BLI MEDLEM

BOKA TID