Restaurang

– Vällagad mat i en härlig miljö.

Vassunda Golfkrog

Sedan säsongen 2017 drivs restaurangen och kiosken på Vassunda GK av Helle Kautiainen. Helle driver två företag, Lavendel Städ AB och Great Plate AB (MSKC). Samarbetsavtalet bygger på att MSKC året runt producerar all mat till catering och restaurangen på Vassunda. Upplägget ger förutsättningar för en bra service och god ekonomisk stabilitet.

– Det är stimulerande att driva golfrestaurangen på Vassunda och kunna kombinera den med cateringverksamhet. Målsättningen är att servera välsmakande menyer av hög kvalitet och dagens rätt som tilltalar alla golfare, säger Helle Kautilainen.

– Vi välkomnar naturligtvis även gäster som inte spelar golf och erbjuder catering till både privatpersoner och företag med generösa öppettider. Vi är lyhörda för våra gästers önskemål, fortsätter Helle.

Kontakt:

E-post: info@greatplate.se, tel: 070-945 62 07
För meny och öppettider: greatplate.se

10 % rabatt med ”bunkerkonto”

Skaffa bunkerkonto och få 10 procent rabatt på alla kiosk- och restauranginköp. Bunkerkonto innebär att du betalar 1 000 kr i förskott och får 1100 kr att handla för. Restaurangen drar sen det du handlar från ditt bunkerkonto vartefter du handlar och skriver upp på listan.

Betalning sker direkt till restaurangen eller via Swish till nr: 123 441 38 29. Ange att det gäller bunkerkonto när du swishar. Ditt namn syns automatiskt.

 

Kiosk

Vår fina kiosk som du hittar mellan hål 9 och 10 tillhandahåller ett traditionellt kioskutbud med bland annat kaffe, smörgåsar, korv och fikabröd. Drycker som kräver ålderskontroll, t ex energidrycker, erbjuds ej.

Du betalar med Swish till nr: 123 441 38 29. Har du inte Swish skriver du upp det du handlat på listan som finns på plats. Du går sen in i restaurangen och betalar det du är skyldig.

Du som har ett bunkerkonto anger dina inköp på samma lista.

Betala gärna med Swish:

123 441 38 29

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2020

 

v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA TID