1992 fick jag en förfrågan från Vassunda Golfklubb att driva golfshopen. Jag tyckte det lät intressant eftersom jag hade drivit shopen på Björn Borg sports club i Vallentuna, men ville söka mig närmare Uppsala där jag bor. Framförallt att jag fick vara med från början och se hur en ny golfbana växte fram och vara delaktig i detta.

Invigningen skedde i juni 1992 då vår dåvarande landshövding Hans Ahlsén slog premiärbollen från första Tee. Många medlemmar närvarade på denna invigning och det blev väldigt lyckat.

Jag tycker att det redan från början fanns ett stort engagemang hos våra medlemmar när det gällde klubbens verksamhet och många har dragit ett stort lass genom åren för att utveckla Vassunda GK´s verksamhet samt klubbanda.

Många år har passerat och som egen företagare har det inte alltid varit en dans på rosor. Många långa dagar som i princip inneburit 7 dagars vecka med några få lediga dagar sommartid. Jag har ändå med stor glädje tagit mig an mina arbetsuppgifter och alltid försökt få våra medlemmar och gäster att känna sig välkomna till vår fina anläggning.

Jag hade tänkt stanna på Vassunda men efter en del betänketid känner jag att jag vill gå vidare och pröva något annat. Ett tufft beslut naturligtvis efter 26 år men allt har ett slut och tror att det här blir det bästa för mig.

Jag vill avsluta med att tacka alla medlemmar, alla kunder, all personal, alla krögare, gäster, alla tränare som arbetat på klubben samt alla sponsorer som bidragit.

Jag önskar er ett Gott nytt golfår 2019.

Med Vänlig Hälsning

Peter Palm

 

 

BLI MEDLEM

BOKA TID