Klubbuppdrag

Här hittar du all information om vilka olika ideella uppdrag som klubben behöver ha hjälp med. 

Därför behövs du i klubbens arbete

Städ/klubbavgift

Städ/klubbavgift är en avgift på 400 kr som du som medlem debiteras i det fall att du inte väljer att delta i någon av våra arbets & städdagar under året, och/eller några andra ideella uppdrag. Avgiften debiteras direkt efter höstens sista städdag som 2020 infaller någon gång i oktober. På grund av rådande situation har vi valt att 2020 ha flera mindre tillfällen istället för ett tillfälle på våren och ett på hösten. Vi utlyser dessa under nyheter på hemsidan samt i nyhetsbrev.

Klubben är helt beroende av en mängd ideella insatser allt ifrån styrelsearbete till fairwayklippning och juniorträning. Är du intresserad av att hjälpa till i någon form är du välkommen att höra av dig via mail till kansliet.  Det finns som sagt en hel del olika typer av uppgifter. Arbetet att lista dessa nedan pågår och ambitionen är att få detta klart under vintern 2020. 

Uppdrag 2020


Bunkergruppen 

Varannan måndag arbetar fem medlemmar med att rensa ogräs och kratta i hälften av bunkrarna. Krattningen görs med maskin.
Den andra måndagen är fem andra medlemmar ute och sköter den andra hälften av bunkrarna. Start kl 14.00 och klart senast 16.00. Många medlemmar har gjort ett fint arbete med detta i många år och flera håller fortfarande på.
Men vi behöver vara ytterligare sex personer för att arbetet ska gå fortare och bli enklare.
Meddela att du vill vara med till Olle Perols – Klicka här!

Fairwayklipparna
Klipper fairway måndag, onsdag och fredag mellan 05:30 och 09:00 enligt schema. Samordnare är Inge Corse. 
Telefon: 
MAIL

Banvärd
Banvärdar behövs dagar när det är mycket bokat på banan. Som banvärd åker du ut på banan i golfbil och pratar med golfspelarna och ser till att det flyter som det ska. Vanligast är att behovet av banvärd är på helgerna. Skicka ett mail till Mårten om du kan tänka dig att hjälpa till.  

Fadder
Som ny golfare får man inte grönt kort förrän man klarat att spela en 9 håls runda på motsvarande hcp 54. Under dessa rundor till detta är uppnått behöver de ha en så kallad fadder till hjälp. Har du spelat golf ett tag och kan tänka dig att lära en nybörjare hur det funkar på banan så uppfyller du kraven för att kunna kalla dig fadder. Alla nybörjare har inte någon bekant som kan hjälpa till så därav att klubben behöver erbjuda denna hjälp. Kan du tänka dig att hjälpa till med detta så kommer du synas på vår fadderlista på hemsidan. Hör av dig till kansliet om du kan tänka dig att hjälpa till – MAIL

Skogsröjarna
Skogsröjargänget som gör precis det som namnet säger har sin verksamhet på vintern. Klicka här för info om tider och datum för vintern 2019/2020. 

Vi behöver hjälp med bollplockning
Kan du tänka dig att delta i klubbens ideella arbete genom att plocka bollar på rangen? Du blir då schemalagd att plocka ca 3-5 ggr/vecka ca var 4:e till var 6:e vecka. 
Anmäl ditt intresse här!

Dammgruppen
Mer info kommer

Snöröjare
Mer info kommer

Styrelse & Kommittéarbete
Till 2020 behöver vi tillsätta fler personer i våra olika kommittéer. Just nu finns vakanta platser i följande kommittéer:
Juniorkommittén
Marknadskommittén
Tävlingskommittén
Klubbhuskommittén

Kontakta kansliet om du är intresserad av att ingå i någon av dessa grupper eller om du vill veta mer om vad arbetet innebär. 
Mail
Tel: 018-57 20 40

Anslagstavla

Ministäddagar

Ministäddagar

Här kommer fler chanser att hjälpa till att göra vår bana och träningsområden ännu bättre. Vi behöver 5-10 personer per tillfälle. Anmäl dig via länken nedan. Hör du inget har du blivit anmäld. Blir det för många hör vi av oss. Samling utanför stora entrén om ingen...

Nyhet inför 2021

Nyhet inför 2021

Inför säsongen 2021 kommer vi att söka efter "hålvärdar"Styrelsen, tillsammans med banchefen och klubbchefen har diskuterat att till nästa säsong införa så kallade "hålvärdar".Vi ser det som att allt som görs för banan är positivt och det kommer att öka upplevelsen om...

Klippt var det här

Klippt var det här

Måndag, onsdag och fredag körs de stora fairwayklipparna av klubbmedlemmar. Arbetspassen börjar redan vid halvsextiden och pågår ca 3 timmar. Det är två personer åt gången som klipper 10 hektar, den yta som fairways omfattar. Klipphöjden är 15 mm. Detta skall jämföras...

Full fart på städningen

Full fart på städningen

Full fart på ministäddagarna! Avbärarna på parkeringen oljas. Vindskivorna vid kiosken stryks på med mer röd färg.Nytt för i år på klubben är att underhålls- och förbättringsarbetena inte koncentrerade till vårens och höstens städdagar utan nu övergått i...

Viktigt från ordförande

Viktigt från ordförande

På grund av Coronavirusets framfart har styrelsen beslutat att dels skjuta på vårmötet till dess smittofaran är över, dels ändra förutsättningarna för städdagen.StäddagenStäddagen ställs in i dess nuvarande utformning. Istället kommer Mårten eller Tomas att via e-post...

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2020

 

v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA TID