Klubbuppdrag

Här hittar du all information om vilka olika ideella uppdrag som klubben behöver ha hjälp med. 

Därför behövs du i klubbens arbete

Städ/klubbavgift

Städ/klubbavgift är en avgift på 400 kr som du som medlem* debiteras i det fall att du inte väljer att delta i någon av våra arbets & städdagar under året, och/eller några andra ideella uppdrag. Avgiften debiteras direkt efter höstens sista städdag som 2021 infaller den 24:e oktober. På grund av rådande situation valde vi att 2020 ha flera mindre tillfällen istället för ett tillfälle på våren och ett på hösten. Vi har utlyst dessa under nyheter på hemsidan samt i nyhetsbrev. Hur vi kommer att göra under 2021 återkommer vi till under våren. 

Klubben är beroende av en mängd ideella insatser allt ifrån styrelsearbete till fairwayklippning och juniorträning. Är du intresserad av att hjälpa till i någon form är du välkommen att höra av dig via mail till kansliet.  Det finns som sagt en hel del olika typer av uppgifter som du kan läsa mer om nedan. 

  • = Medlem är innehavare av någon av våra olika medlemsformer PLUS, Klippet, Familj, Start år 2, Ung Vuxen, Vassklippet & Mini. Undantagna 2021 är juniorer och du som blivit ny medlem från och med den 1/6 2021. 

Uppdrag 2021 – mer info kommer.


Bunkergruppen 

Varannan måndag arbetar fem medlemmar med att rensa ogräs och kratta i hälften av bunkrarna. Krattningen görs med maskin.
Den andra måndagen är fem andra medlemmar ute och sköter den andra hälften av bunkrarna. Start kl 14.00 och klart senast 16.00. Många medlemmar har gjort ett fint arbete med detta i många år och flera håller fortfarande på.
Men vi behöver vara ytterligare sex personer för att arbetet ska gå fortare och bli enklare.
Meddela att du vill vara med till Olle Perols – Klicka här!

Fairwayklipparna
Klipper fairway måndag, onsdag och fredag mellan 05:30 och 09:00 enligt schema. Samordnare är Inge Corse. 
Telefon: 
MAIL

Banvärd
Banvärdar behövs dagar när det är mycket bokat på banan. Som banvärd åker du ut på banan i golfbil och pratar med golfspelarna och ser till att det flyter som det ska. Vanligast är att behovet av banvärd är på helgerna. Skicka ett mail till kansliet om du kan tänka dig att hjälpa till.  

Fadder
Som ny golfare får man inte grönt kort förrän man klarat att spela en 9 håls runda på motsvarande hcp 54. Under dessa rundor till detta är uppnått behöver de ha en så kallad fadder till hjälp. Har du spelat golf ett tag och kan tänka dig att lära en nybörjare hur det funkar på banan så uppfyller du kraven för att kunna kalla dig fadder. Alla nybörjare har inte någon bekant som kan hjälpa till så därav att klubben behöver erbjuda denna hjälp. Kan du tänka dig att hjälpa till med detta så kommer du synas på vår fadderlista på hemsidan. Hör av dig till kansliet om du kan tänka dig att hjälpa till – MAIL

Skogsröjarna
Skogsröjargänget gör precis det som namnet säger och har sin verksamhet på vintern. Klicka här för info om tider och datum för vintern 2020/2021. 

Vi behöver hjälp med bollplockning
Kan du tänka dig att delta i klubbens ideella arbete genom att plocka bollar på rangen? Du blir då schemalagd att plocka ca 3-5 ggr/vecka ca var 4:e till var 6:e vecka. 
Anmäl ditt intresse här!

Dammgruppen
Ett litet gäng som ser till att hålla våra vattenhinder rena från vass mm. Skicka ett mail till kansliet om du är intresserad av att delta i detta arbete. 

Snöröjare
Denna grupp hjälps åt med att hålla våra greener så snöfria som möjligt för en snabbare tining när det blir vår.
Under vintern 2019-20 fick vi knappt någon snö så denna grupp behövdes inte då, men om du vill vara med i denna grupp för eventuella insatser under vintern 2020-2021 så skicka ett mail till banchef Tomas Jansson

Styrelse & Kommittéarbete
Till 2021 behöver vi tillsätta fler personer i våra olika kommittéer. Just nu finns vakanta platser i följande kommittéer:
Juniorkommittén
Marknadskommittén
Tävlingskommittén
Klubbhuskommittén

Kontakta kansliet om du är intresserad av att ingå i någon av dessa grupper eller om du vill veta mer om vad arbetet innebär. 
Mail
Tel: 018-57 20 40

Anslagstavla

Uppstart för skogsröjarna

Uppstart för skogsröjarna

En ny säsong av skogsarbete närmar sig. Hoppas många ställer upp även i år. Som vanligt är detta ett frivilligt arbete med en chans att få en social stund med andra skogsröjande golfspelare, frisk luft, röra på kroppen och lite bankontakt under vintern. Vill du vara...

Grym arbetsinsats på stängningsdagen

Grym arbetsinsats på stängningsdagen

60-talet medlemmar slöt upp på årets sista städdag för att göra alla de viktiga insatser som behövs inför vintersäsongen. På grund av rådande omständigheter var alla indelade i grupper redan innan så arbetet kunde sätta igång direkt. Insatser som bland annat gjorts...

Årets sista städdag 25/10

Årets sista städdag 25/10

Välkommen att hjälpa till med arbetet att snygga till banan, övningsområden och klubbhus inför vintervilan. Eftersom detta är sista möjligheten så öppnar vi upp för fler deltagare än tidigare ministäddagar. Men för att minska risk för smittspridning ska du anmäla dig...

Solig funktionärsgolf

Solig funktionärsgolf

Söndag den 11/10 tävlade några av våra frivilliga funktionärer, dvs de som hjälper oss ideellt att ha en så fin bana och bra verksamhet runt den. Stort tack för en riktigt bra säsong! Tävlingen inleddes med en brunchtallrik, spelades över 18 hål som singelspel samt i...

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2021

 

BLI MEDLEM

BOKA SIMULATOR