Klubbuppdrag

Här hittar du all information om vilka olika ideella uppdrag som klubben behöver ha hjälp med. 

Därför behövs du i klubbens arbete

Städ/klubbavgift

Städ/klubbavgift är en avgift på 300 kr (2019) som du som medlem debiteras i det fall att du inte väljer att delta i någon av våra arbets & städdagar under året, och/eller några andra ideella uppdrag. Avgiften debiteras direkt efter höstens sista städdag som 2020 infaller någon gång i oktober. När städ och arbetsdagar är planerade för 2020 kommer dessa att läggas upp i kalendern.

Klubben är helt beroende av en mängd ideella insatser allt ifrån styrelsearbete till fairwayklippning och juniorträning. Är du intresserad av att hjälpa till i någon form är du välkommen att höra av dig via mail till kansliet.  Det finns som sagt en hel del olika typer av uppgifter. Arbetet att lista dessa nedan pågår och ambitionen är att få detta klart under vintern 2020. 

Uppdrag 2020


Bunkergruppen 

Varannan måndag arbetar fem medlemmar med att rensa ogräs och kratta i hälften av bunkrarna. Krattningen görs med maskin.
Den andra måndagen är fem andra medlemmar ute och sköter den andra hälften av bunkrarna. Start kl 14.00 och klart senast 16.00. Många medlemmar har gjort ett fint arbete med detta i många år och flera håller fortfarande på.
Men vi behöver vara ytterligare sex personer för att arbetet ska gå fortare och bli enklare.
Meddela att du vill vara med till Olle Perols – Klicka här!

Fairwayklipparna
Klipper fairway måndag, onsdag och fredag mellan 05:30 och 09:00 enligt schema. Samordnare är Inge Corse. 
Telefon: 
MAIL

Skogsröjarna
Skogsröjargänget som gör precis det som namnet säger har sin verksamhet på vintern. Klicka här för info om tider och datum för vintern 2019/2020. 

Vi behöver hjälp med bollplockning
Kan du tänka dig att delta i klubbens ideella arbete genom att plocka bollar på rangen? Du blir då schemalagd att plocka ca 3-5 ggr/vecka ca var 4:e till var 6:e vecka. 
Anmäl ditt intresse här!

Dammgruppen
Mer info kommer

Snöröjare
Mer info kommer

Styrelse & Kommittéarbete
Till 2020 behöver vi tillsätta fler personer i våra olika kommittéer. Just nu finns vakanta platser i följande kommittéer:
Juniorkommittén
Marknadskommittén
Tävlingskommittén
Klubbhuskommittén

Kontakta kansliet om du är intresserad av att ingå i någon av dessa grupper eller om du vill veta mer om vad arbetet innebär. 
Mail
Tel: 018-57 20 40

Anslagstavla

Viktigt från ordförande

Viktigt från ordförande

På grund av Coronavirusets framfart har styrelsen beslutat att dels skjuta på vårmötet till dess smittofaran är över, dels ändra förutsättningarna för städdagen.StäddagenStäddagen ställs in i dess nuvarande utformning. Istället kommer Mårten eller Tomas att via e-post...

Vi bekämpar svinen

Vi bekämpar svinen

I veckan som varit har ett tappert gäng påbörjat arbetet, med Tomas Jansson i spetsen, med uppsättning av vildsvinsstängsel. Vi börjar med att sätta stängsel längs med de drabbade hålen nr 4, 5 & 6 med förhoppningen att det ska hålla grisarna...

Nu är skogsröjarna igång

Nu är skogsröjarna igång

Skogsröjarna drog igång sin verksamhet söndagen den 27 oktober. Det var första gången för säsongen 2019/2020. Det blir ytterligare 4 tillfällen i år och 9 gånger nästa år innan golfsäsongen startar. Det är frivilliga insatser av stort värde som genomförs. Samordnare...

Goa och glada städare

Goa och glada städare

44 tappra medlemmar trotsade söndagens regnväder och hjälpte till med klubbens höststädning. Stämningen var på topp! Sedvanligt lagades skadade fairways och skyltar och utemöbler togs in. Därtill tömde vi vinden på skräp för att förbereda plats för vinterns...

Uppstart för skogsröjarna

Uppstart för skogsröjarna

En ny säsong av skogsarbete närmar sig. Hoppas många ställer upp även i år. Som vanligt är detta ett frivillighets -arbete med en chans att få en social stund med andra skogsröjande golfspelare, frisk luft, röra på kroppen och lite bankontakt under vintern. Vill du...

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2020

 

v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA SIMULATOR