Helena Waller, heter jag och är 52 år. Jag är anställd på Vassunda Golfklubb sedan den 1/11 2018 som receptions och kansliansvarig. 

De flesta av er har nog redan träffat mig eftersom jag fick chansen att efter 3 års sjukdom arbetsträna på klubben sommaren 2018. Att det skulle leda till en anställning fanns aldrig i min tanke utan något som kom som en trevlig bonus i höstas. Som egenföretagare i friskvårdsbranschen i 20 års tid med en hel del anställda och stort fokus på service och kvalitet hoppas jag kunna bidra med mina egna erfarenheter inom framförallt områdena kommunikation, service och försäljning toppat med lite lagkänsla och ordning och reda.

I februari kommer jag dock inte vara på plats på grund av höftledsbyte. Ett ingrepp som jag hoppas ska göra att jag kan spela golf på riktigt i sommar, faktiskt för första gången sedan 2014!

Jag har spelat golf sedan 1991, varit medlem i Vassunda GK sedan 1996 och älskar denna sport så självklart trivs jag som handen i handsken att jobba i denna miljö. Det känns dock tråkigt att Peter inte kommer att ingå i teamet i sommar, men jag och Mårten och övriga i teamet ska göra vårt bästa för att du som medlem trots det ska trivas på klubben.

BLI MEDLEM

BOKA TID