Niclas Lindskog gjorde det otroliga och tog hem segern i båda tävlingarna denna blöta premiärtävlingshelg. Första skalpen togs i lördagens 2-manna scramble i konkurrensen med 75 andra lag tillsammans med svågern Kristian Anselius, och den andra i söndagens 2 generationer, bästboll tillsammans med sonen Gustav Lindskog, 16 år. Stort grattis till en fantastiskt tävlingshelg!

Eftersom vi inte kunnat ha några prisutdelningar så kommer här ett skriftligt vinnartal för båda dagarna:

”Vilken galen tävlingshelg! Är just nu genomblöt och kall och har nästan simhud mellan tårna. Jag har nog aldrig gått 18 hål i så mycket regn tidigare. Scramble är ju alltid kul och jag tycker att både jag och min svåger Kristian höll ihop spelet bra. Det kunde lika gärna ha varit några slag ännu bättre då vi täckte upp bra för varandra. Vad gäller dagens två-generationertävling så blev det nästan ett skolboksexempel på hur viktigt det är att man råkar komplettera varandra på ett bra sätt för att kunna göra en bra score. Min son, Gustav levererade när jag hade svackor och vice versa. Vi har även haft riktigt roligt och trevlig i de bollar jag gått i vilket är extra kul. Jag vill rikta ett stort tack till Vassunda GK, alla funktionärer och mina medspelare för en oförglömlig golfhelg i regnet.”

I lördagens scramble hade vi också tävling i längsta drive på 11:an som vanns av Kristina Bengtsson och Adam Ferm Forslund samt närmast hål på trean som vanns av Petri Lindelöf med 69 cm – grattis!

Vassunda Golfklubb vill rikta ett stort tack till alla deltagare som kämpat i tuffa väderförhållanden, stort startfält och konstiga scorekort. Och stort grattis till Lindskogarna och alla andra topp-placerade lag! Stort tack även till alla som jobbat med tävlingarna.

Resultat Shoppens 2-manna scramble – klicka här
(Presentkort till placeringarna 1-7 samt vinnare av längsta drive och närmast hål finns att hämta ut i receptionen.)

Resultat 2 generationer – klicka här
(Presentkort till placeringarna 1-6 finns att hämta ut i receptionen.)


Vinnare av Shoppens 2-manna scramble Niclas Lindskog och Kristian Anselius.


Vinnare av 2 generationer – Gustav och Niclas Lindskog.


Vinnare av lördagens After Golf Jamie och John.


Restaurangen tände grillarna på lördagen.


Ulf Larson,glad tävlingsledare på lördagen.


En av de sista bollarna på lördagen äntligen klara…

BLI MEDLEM

BOKA SIMULATOR