Avslutningstävlingen spelades i strålande sol och 16 – 17 grader på dagen. Tävlingen spelades som Easton Classic, en sorts bästboll för fyramannalag där man räknar de bästa resultaten som laget presterar. De 6 första hålen räknar man det enskilt bästa resultatet, nästa 6 hål ska laget räkna de två bästa resultaten, nästa 5 hål ska de tre bästa resultaten räknas och på sista hålet ska alla fyra resultaten räknas. 

Laget med mest poäng och vinnare blev lag Yvonne Nordlund, Jan Gustavsson, Göte Andersson, Terry Carlbom med 84 poäng. På andra plats kom Gunilla Gillberg, Inge Corse, Göran Swenson, Sören Andersson också med 84 poäng men med högre hcp och trea blev Anders Egerot,  Rose-Marie Lundberg, Håkan Agemalm och Doris med 81 poäng.

Eftersom vädret var fortsatt bra genomfördes sedan prisutdelningar och årsmötet utomhus på terrassen. Till ny styrelseledamot på två år valdes Eva Mandal och Inge Corse valdes till styrelsesuppleant på ett år. I övrigt omvaldes Anders Egerot till ordförande på ett år och Ritta Rautio omvaldes som styrelseledamot i två år. Årsmötesprotokollet kommer att skickas ut till alla när det är påskrivet och klart.

BLI MEDLEM

BOKA TID