Golfresor

– Spela golf i härligt väder med trevliga människor.

Spela i solen

Häng med Vassunda GK på höstens golfresa till Morgado på Algarvekusten i  Portugal den 2-9 november 2022!

Inkluderat i resan:

• Direktflyg med SAS t/r Arlanda – Faro inkl resväska & golfbag • Flygplatstransfer t/r
• 7 nätter i delat dubbelrum på Hotel Morgado
• Halvpension ink dryck (ca 0,5 flaska vin per person)

• 5 heldagsgreenfees på anläggningens två 18-hålsbanor ink golfvagn
• Rangebollar & träning på golfdagarna

Pris 15 498 kr per person

Enkelrumstillägg: 2500 kr

Missa inte chansen att förlänga årets golfsäsong och följ med Vassunda GK till Algarve & Morgado Golf Resort!
Algarve är välkänt för sitt behagliga klimat perfekt för att pegga upp i värmande höstsol, samtidigt som vinterrusket börjar göra sig påmint hemma i Sverige.

Veckan kommer att fyllas med sköna stunder både på och utanför golfbanan. Anläggningen ligger i rofylld natur cirka 20 minuter från kusten vid Portimão och har två 18-hålsbanor och perfekta träningsområden. Golfen är ett ständigt närvarande inslag på Morgado och det 4-stjärniga hotellet breder ut sig längs en av banorna där samtliga rum har utsikt över golfbanan.

I paketet ingår spel på båda banorna; Morgado och Alamos. Portugal Open på Europatouren har spelats på Morgado- banan, men passar även den mindre rutinerade golfaren. Banan bjuder på utmanande greener och en del djupa bunkrar, men dess breda fairways gör att banan uppskattas av alla typer av golfare, oavsett handikap. Systerbanan Alamos är mer kuperad, teknisk och kortare än Morgado och en rolig utmaning för såväl hög- som medelhandikapparen. Banan har väldigt vackra vyer över landskapet och kännetecknas bland annat av de ondulerade greenerna.

På 4 stjärniga Hotel Morgado bor du i rymliga rum med modern inredning. Måltiderna serveras i hotellrestaurangen som är integrerad i klubbhuset. Önskar du lämna anläggningen för en stund nås fiskebyn Alvor och semesterorten Portimão med en kortare taxiresa (ca 15-20 min). För lite mer tempo ligger både Lagos och Albufeira ca en halvtimme bort.

 

 

 

 

Anslagstavla

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2022

 

BLI MEDLEM

BOKA TID