Golfresor

– Spela golf i härligt väder med trevliga människor.

Spela i solen

Följ med Vassunda GK  till Islantilla Golf Resort 15-22 mars 2023

Tjuvstarta golfsäsongen med en härlig golfvecka i spanska solskenet tillsammans med likasinnade golfvänner

Inkluderat i resan:

• Direktflyg t/r Arlanda – Faro inkl resväska & golfbag
• Flygplatstransfer t/r
• 7 nätter i delat dubbelrum på Hotel DoubleTree by Hilton Islantilla • Halvpension ink måltidsdryck (vin, öl, vatten eller läsk)
• 4 greenfees på Islanilla GCs 27-hålsbana ink rangebollar
• 1 utflyktsrunda till La Monacilla GC ink transfers

Pris 17 498 kr per person

Enkelrumstillägg: 2500 kr

Nu är det dags att säkra plats på Vassunda GKs populära träningsresa! Följ med till DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort! Passa på att tjuvstarta nästa års golfsäsong i spanska solskenet samtidigt som vinterrusket pågår för fullt hemma i Sverige. Veckan kommer att fyllas med spel på två olika banor, träning och sköna stunder på och utanför golfbanan. Resorten ligger i västra Andalusien, på Costa de la Luz, några mil från gränsen till Portugal. Anläggningen bjuder på helt nyrenorverat hotell och en populära 27-hålsbana. Strax utanför resorten ligger Islantilla semesterby med poupulär sandstrand.

Islantilla Golf Club har 27-hål och är populärt val för golfare av alla nivåer. Här väntar 27 hål av olika karaktär, fördelat på tre 9- hålsslingor. Anläggningen har mycket bra träningsfaciliteter med driving range, övningsbunkrar, två puttgreener och ett närspelsområde. En av dagarna gör vi en utflyktsrunda till La Monacilla GC, designad av välkände Jose Maria Olazabal. Banan breder ut sig i vackra omgivningar med en varierad och intressant design.

Hotel DoubleTree by Hilton Islantilla är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i direkt anslutning till golfbanan och klubbhuset. Hotellet genomgick under 2020 en stor renovering och som namnet påvisar drivs det nu under Hiltons regi. Här checkar vi in i trevliga rumi ljusa toner. Hotellet har även stort poolområde, gym och spa. Såväl frukost som middagarna serveras i hotellets bufférestaurang.

ANMÄLAN PÅ DENNA LÄNK

 

 

Anslagstavla

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
reception@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2022

 

BLI MEDLEM

BOKA TID