GKplus

– Ditt fullvärdiga medlemskap ger fritt spel på 9 golfanläggningar.

GKplus

Är du PLUS-medlem på Vassunda GK har du tillgång till det oslagbara GKplus-samarbetet, se även GKplus.se. Samarbetet ger fritt spel på 9 golfanläggningar*. Inget annat medlemskap inom golfen ger så mycket för pengarna som ett fullvärdigt medlemskap i en av de nio samarbetsklubbarna. En fantastisk upplevelse för dig som är en passionerad golfspelare.

Fritt spel gäller:

  • 1 maj – 31 oktober
  • Vardagar alla tider
  • Lördag, söndag och helgdag från kl 13:00

Vid tävling på annan GKplus-anläggning än hemmaklubb ska tävlingsgreenfee alltid erläggas, undantaget GKplus Tour. För aktuell tävlingsgreenfee kontakta respektive golfklubb.

 

Banor som ingår i samarbetet

Utöver Vassunda är nedanstående klubbar med i GKplus. Klicka på respektive klubb för att läsa mer om dem.

Burvik Golf Resort är ett för Sverige unikt område där boende, golf och natur är integrerade med varandra.

Hjärtat i Burvik är en högklassig golfanläggning med en taktiskt utmanande och synnerligen spännande bana i vacker Roslagsnatur med allt vad den bjuder fylld av mäktiga ekar, enbackar, branta bergväggar och slingrande vattendrag. Burvik är den första banan i Sverige som tagit hänsyn till att kvinnors slaglängd generellt är kortare än mäns. Banan är 21,6 % kortare från röd tee än från gul.

Här kan man hyra golfstuga 100 m från första tee. Med ett samtal bokar du boende och starttid.

Läs mer på Burviks hemsida

Vi är många som slåss om epitetet ”Mälardalens vackraste natur” men vår golfbana slår det mesta när det gäller miljö och natur. Karaktären är växlande skogs- och parkbana. Två av hålen rundar den vackra Friiberghs Herrgård. Den gamla ekallén, en vacker runsten och stora dammar med naturlig tillförsel av vatten är andra framträdande landmärken i den vackra natur som omgärdar banan.

Vårt läge i direkt anslutning till Friiberghs Herrgård erbjuder möjligheter till konferens och övernattning i samband med en golfrunda. Givetvis finns det fler övernattningsalternativ. Banan och herrgården ligger alldeles vid Mälarens strand varför det också går att komma med båt om man så önskar.

Friiberghs Golfklubb är en familjeklubb med inriktning på trivsel och otvungen atmosfär före elit och trängsel.

Läs mer på Friiberghs hemsida

 

Grönlund GK ligger i Almunge, endast 20 minuter från både Uppsala och Arlanda. En kuperad park- och skogsbana slingrar sig på ett tilltalande sätt genom det böljande roslagslandskapet. Här möter du aldrig någon på väg tillbaka mot nästa hål. Kolla in våra fina stugor efter fairway på hål 18.

Betraktas som medelsvår med en svårighetsgrad som ökar med sjunkande hcp.

Läs mer på Grönlunds hemsida

En omväxlande bana som ligger i fin roslagsnatur i Skeboåns dalgång nära Hallstavik. Banan mäter 5638 m från gult och har planlagts av Bengt Lorichs. 

Första spelåret var år 2000 och banan är nu väletablerad och har varit i utomordentligt skick de senaste åren. 

Läs mer på Hallstaviks hemsida

Roslagens GK Norrtäljes värdegrund innebär att alla ska känna sig välkomna och ges möjligheter till att utöva golfspel oavsett handicapnivå.

Roslagens GK driver en 18- håls bana samt en 12-håls Pay & play-bana i vacker roslagsnatur. I klubbhuset finner du en välsorterad golfshop  och en mysig restaurang. Intill klubbhuset finns övernattningsrum att hyra.

Läs mer på Roslagens hemsida

Torshälla GK:s 18 hålsbana består av nio hål (hål 10-18) som öppnades 1961 och nio hål (hål 1-9) som invigdes 1993. Den består av tre olika naturtyper, ängs- park- och skogskaraktär.

 

Läs mer på Torhällas hemsida

Trosa GK är en utmanande och inspirerande bana som ligger vid Östersjön vid inloppet till Trosa.

Vi erbjuder en unik golfupplevelse.

Läs mer på Trosas hemsida

Åkersberga GK är en ung klubb som startade 1991 och är känd som en lugn och trevlig anläggning med en omväxlande, naturskön och utmanande bana. Vi kallar oss för Sveriges trivsammaste golfklubb då medlemmar och gäster upplever oss så.

Läs mer på Åkersbergas hemsida

Natur – Utmaning – Trivsel. Ängsö GK ligger på ett naturvårdsområde utanför Ängsö Naturreservat ca 2 mil från Västerås centrum.

Banan är en kombinerad skogs- och parkbana i vacker MälarnaturBåde nybörjare och elitspelare har stor glädje av att spela banan, då stora variationer kan göras tack vare många utslagsplatser och relativt stora greener.

Läs mer på Ängsös hemsida

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
reception@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2023

 

BLI MEDLEM

BOKA TID