Att vi får spela golf i dessa tider är vi oerhört tacksamma för men det betyder samtidigt att vi måste göra vårt bästa för att få fortsätta bedriva verksamheten genom att hjälpas åt att minska smittspridning. Därför fortsätter vi att vädja vänligen men bestämt till att du som har en smartphone använder denna för incheckning när du kommer till klubben. Vi behöver på så vis hjälpas åt att undvika de ”onödiga” besöken inne i klubbhuset, dvs de besök som tidigare endast har bestått av incheckning och uthämtning av scorekort. Såklart är du varmt välkommen in i receptionen och shoppen för övriga frågor, betalning av greenfee när detta inte går att göra i förväg, eller för att handla vad du än kan behöva för ditt golfspel. Shoppen är påfylld med ett brett sortiment och självklart ska du i dessa tider välja att handla hos oss. För kännedom så går hela vinsten i shoppen direkt tillbaka till GK, vilket i sin tur betyder till dig som medlem i form av förbättrad bana mm. Så välkommen in för att handla, men när du är i shoppen och receptionen tänk lite extra på att hålla avståndet till andra. 

OBS! Undvik att använda shoppen och receptionen som genomfartsled till toaletter och restaurang. Vänligen välj då den stora entrén.

VIKTIGT!
1. Möjligheten att checka in automatiskt finns inte längre. Läs längre ner om varför.
2. Det går endast att checka in sig själv. 

ANKOMSTANMÄLAN
1. Ladda hem appen MinGolf Bokning
2. Logga in med ditt golf-ID och lösenordet du har till mingolf.
3. Följ instruktionerna. 
4. Välj ”Bokningar” som du hittar längst ner i bild. 
5. Klicka på din aktuella bokning
6. Scrolla ner och klicka på ”ankomstregistrering”
7. Klicka på ”ankomstregistrera”

SCOREKORT OCH ALTERNATIV ANKOMSTREGISTRERING
För dig som vill ha ett scorekort med dina slag redovisade hänvisar vi till appen OnTag. I den är det också mycket enkelt att checka in vilket vi rekommenderar på grund av att det är enklare.
Gör så här:
1. Hämta appen i Appstore eller Google play
2. Logga in med ditt golf – ID och lösenordet till mingolf.
3. Gå in i menyn och klicka på ”Mina starttider”
4. Klicka på den aktuella starttiden.
5.Nu får du frågan om du vill ankomstanmäla dig. Klicka. 
6.Därefter kan du gå vidare och skapa ett scorekort. Du kan då också ändra tee innan du sparar. 

För dig som redan är igång med apparna läs följande: 
 – Automatisk incheckning via MinGolf Bokning fungerar inte längre på grund av rättigheter kring platstjänster enligt appföretaget.
– Du kan endast checka in dig själv.
– Om du är inbokad tillsammans med någon som ska betala greenfee kan du endast checka in via OnTag. Gå in under ”mina starttider” i menyn. Klicka på din aktuella starttid.

Många vill spela just nu, därför måste vi alla hjälpas åt för att frigöra speltider
 – Du som är ensam och vill spela golf mellan kl 8 och 14 på dagarna, faktiskt alla dagar i veckan, bör INTE boka in dig på en tid som är helt ledig. Välj hellre en tid där det redan finns spelare bokade. Gör du inte det kommer vi sannolikt ändå flytta dig till en närliggande boll med andra spelare. Vill du spela ensam bör du vänta in i det sista med att boka in dig när du kan se att det finns flertalet lediga tider. Att gå ensam i en boll med merparten 3 och 4 bollar i startfältet ger ett dåligt flöde på banan och du riskerar att stressa spelarna framför dig. 
– Samma sak gäller när ni är 2 som vill spela tillsammans. Boka direkt in er i en redan bokad tid. 

TIPS! Appen MinGolf bokning är enkel att kolla i och boka din golftid via väl på plats på golfklubben.

Världshandicap-systemet
Efter mycket strul verkar systemet nu fungera. Dock kan du endast registrera dina rundor via mingolf. Förbundet har valt att vänta med att släppa apparna MG Bokning och OnTag som möjliga registreringsverktyg till de säkert vet att grundsystemet fungerar. 

v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA TID