Damverksamhet

– Aktiviteter för klubbens alla damer, oavsett ålder och spelnivå.

Om oss

Damverksamheten vänder sig till klubbens damer i alla åldrar oavsett nivå. Bland annat har Vassundadamerna en återkommande tid varje vecka då vi träffas och spelar golf under avspända och trevliga former.

Har du några förslag på damaktiviteter eller kanske några frågor, eller är du intresserad av att delta i damkommitténs arbete under 2020? Hör i så fall av dig till någon av oss i damkommittén.

Anslut dig gärna till vår Facebookgrupp ”Vassunda Golfdamer”.

Damkommittén

Ordförande

Sanna Mareniusson. tel 070-2762717

Övriga medlemmar

Angela Vesterlund. tel 073-6421330
Eva Almtorp, tel 070-5876534

Aktiviteter

Säsongen 2020

Denna säsong kommer vi tyvärr inte ha någon upptaktsträff utifrån de rådande omständigheterna.

Onsdagsgolf – start 6/5
Vi planerar att ha onsdagsgolf som tidigare men ingen tävling. Alla damer oavsett ålder och spelnivå är välkomna att delta! Första tillfället blir den 6/5 kl. 17.00. Under våren kommer vi endast spela poängbogey och slaggolf för att kunna följa de restriktioner vi fått från golfförbundet. Därför blir det heller ingen gemensam fika efter våra rundor.

Anmäl dig inför varje onsdagsspel senast samma onsdag klockan 12:00 till Angela Vesterlund via MAIL. Ange för och efternamn samt golf-ID. 

Ladda gärna ner digitalt scorekort genom appen OnTag, eftersom vi då inte behöver de vanliga scorekorten. Läs mer här!

Denna säsong har vi inte heller någon matchstege, birdieträd eller eclectic.

Som nämnt ovan så är alla damer oavsett ålder och nivå är välkomna, men vi måste hålla oss till följande förhållningsregler. 

  • Du får inte delta om du har symtom eller sjukdom.
  • Du måste hålla fysiskt avstånd på minst 2 m till andra människor.

Så snart vi får nya direktiv återkommer vi med ny information och hoppas på att kunna utöka vår verksamhet efter sommaruppehållet.

Vi hoppas trots allt på att vi kommer ha trevligt under våra onsdagar.

Damkommittèn/Sanna, Angela & Eva

Anslagstavla

Nya klubbtröjor

Nu har vi fyllt på med nya klubbtröjor i shoppen! Den populära långärmade och mycket prisvärda funktionströjan från i fjol finns nu hemma igen i grått och blått. Se bild sist i bildserien. Saknas stl kan vi beställa. Pris 499 kr! Pikéerna på bilderna nedan är nyheter...

läs mer

Uppgradera nu

ERBJUDANDEUppgradera ditt medlemskap till PLUS och få, förutom obegränsat med spel på Vassunda GK och möjligheten till spel på alla GKPlus-banor, 2 greenfeecheckar så att du kan bjuda dina vänner på en härlig golfrunda på Vassunda GK!  Dessutom får du ett dussin...

läs mer

Det digitala golfandet

Att vi får spela golf i dessa tider är vi oerhört tacksamma för men det betyder samtidigt att vi måste göra vårt bästa för att få fortsätta bedriva verksamheten genom att hjälpas åt att minska smittspridning. Därför fortsätter vi att vädja vänligen men bestämt till...

läs mer
Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

 

Köp Golfhäftet 2020

 

v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA TID