Damkommittén

– Aktiviteter för klubbens alla damer, oavsett ålder och spelnivå.

Om oss

Damkommittén ansvarar för speciella aktiviteter för klubbens alla damer. Bland annat har Vassundadamerna en återkommande tid varje onsdagskväll då vi träffas och spelar golf under avspända och trevliga former.

Har du några förslag på damaktiviteter eller kanske några frågor, eller är du intresserad av att delta i damkommitténs arbete under 2019? Hör i så fall av dig till någon av oss i damkommittén.

Anslut dig gärna till vår Facebookgrupp ”Vassunda Golfdamer”.

Styrelsen

Ordförande

Sanna Mareniusson. tel 070-2762717

Övriga medlemmar

Angela Vesterlund. tel 073-6421330
Eva Almtorp, tel 070-5876534

Aktiviteter

Säsongen 2019

Information om damkommitténs aktiviteter kommer inom kort. 

Onsdagsgolfen

Vi träffas och spelar golf under avspända och trevliga former. Alla damer är välkomna från yngsta till äldsta oavsett spelnivå. Du som har 36+ är också varmt välkommen! Mer information om onsdagsgolfen 2019 kommer inom kort.

Anslagstavla

Dags för en lektion?

Nu på våren kan det vara läge att slipa på svingen. Mårten, vår klubbchef och pro, hjälper dig gärna. Varför inte gå ihop några kompisar och boka några 50 minuters lektioner tillsammans? Pris: 700 kr/50 minuter. Vill du vara själv föreslår vi motivationspaketet om 3 x...

Vill du vara tävlingsfunktionär

Skulle du kunna tänka dig att hjälpa till med någon av våra tävlingar i sommar? Vi räknar med att de som ställt upp tidigare fortsätter men vi behöver bli fler. I detta ideella arbete ingår bland annat attfinnas på plats innan start och dela ut scorekort och stämma av...

Adress

Smedby Gård
741 91 Knivsta

018-57 20 40
info@vassundagolf.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram

 

Köp Golfhäftet 2019
v

RING OSS

BLI MEDLEM

BOKA TID