Att vara ute och spela golf är ju som alla vet fantastisk motion och friskvård, men för att följa myndigheternas direktiv om minimerad smittspridning så gäller en hel del nya rutiner. Förutom detta så gäller som alltid att vi inte ska beträda banan vid frost. Skyltar på plats och information på Facebook gäller.

Vad vi på Vassunda GK gör:

 • Vi kommer att följa alla aktuella direktiv.
 • Personalen kommer vid minsta symtom eller osäkerhet kring sjukdom inte att befinna sig på anläggningen.
 • Vi tillämpar socialt säkerhetsavstånd på minst 1 meter samt tar ej fysiskt i medlemmar och gäster.
 • Vi kommer att regelbundet desinficera betalterminaler och ytor som är frekvent använda.

Medlem & Gäst

 • Vi förutsätter att du vid minsta sjukdomssymtom håller dig borta från anläggningen.
 • Var extra noga med handhygienen och tvätta händerna noggrant.
 • Håll avstånd till andra personer.
 • Är ni ett sällskap som behöver betala eller ha annan hjälp av receptionen vänligen skicka in endast en ur sällskapet.
 • Undvik att använda shop/reception som genomtrafikled.
 • Hämta gärna hem gratisapparna MinGolfBokning (för bokning av tider, betalning samt incheckning när du kommer till GK) och ONTag (för digitalt anpassat scorekort för dig och ditt sällskap .


ANKOMSTANMÄLAN

GREENFEE GÄST
Vänligen förskottsbetala greenfee i den mån det går. Om det inte går så önskar vi att endast en i sällskapet kommer in och betalar. Har du golfhäftet vill vi att du använder deras app för att du själv kan checka in ditt besök. När detta är gjort kan vi i receptionen se din incheckning via golfhäftets hemsida.Har receptionen stängt fyller du i en ankomstanmälan på plats samt swishar betalningen enligt anvisningar. Har du inte själv checkat in ditt besök via golfhäftets app skriver du ditt kortnummer på talongen.

GK-PLUS gäst
Du bör precis som Vassunda GK´s medlemmar checka in via Min Golf Bokning eller OnTag. Läs mer här.
Spelar du på helgerna före kl 13 betala helst din reducerade greenfee via mingolf i förskott. Vi vill ha in så få som möjligt i receptionen så genom att använda dessa hjälpmedel hjälps vi åt att minska smittspridning.

GREENFEE MEDLEM
Du som är medlem men ändå ska betala någon form av greenfee gör detta i det fall det är möjligt genom att förskottsbetala via appen MinGolf Bokning. Om detta inte är möjligt t ex vid spel endast 9 hål eller Klippet välkommen in i receptionen när vi har öppet.

MEDLEM
Vi vill att du gör allt du kan för att ankomstanmäla dig själv via någon av apparna MinGolf bokning eller OnTag. Den sistnämnda är enklast och bäst fungerande och leder dig direkt till möjligheten att skapa scorekort för rundan.

Ta hjälp av personalen på GK eller någon smartphone-kunnig bekant för att komma igång med de digitala lösningarna. De är enkla att hantera när du väl kommit igång.

Scorekort
Tomma scorekort kommer att finnas i farstun. Vill du ha anpassat scorekort hänvisar vi till gratisappen OnTag*. Hämta hem den och registrera dig i appen innan ditt besök på GK. Även då scorekorten tagit slut hänvisar vi till OnTag.

Receptionen/Shoppen
Självklart är du välkommen in till oss när du behöver oss, du kanske behöver köpa bollar, peggar, köpa kläder och utrustning eller fylla på ditt rangekort. Det viktiga är att vi tillsammans hjälps åt att minimera de ”onödiga” närkontakterna mellan varandra.

PÅ BANAN

 1. Tillfälligt har vi tagit bort krattorna från bunkrarna.
 2. Hamnar du i bunkern jämna till sanden så gott det går med en klubba eller en fot. För att få rättvisa lägen gäller placering inom en klubblängd.
 3. Låt flaggan sitta i hela tiden. Använd gärna handske när du plockar upp bollen. Det finns en skumring i hålet för att underlätta och resultatet är trots detta hcp-grundande.
 4. Det finns inga bolltvättar längs banan.

*=OnTag är en gratisapp som ger våra medlemmar möjlighet att både ankomstregistrera sig samt att få sitt scorekort digitalt. För att detta ska ske måste du ha laddat hem appen och registrerat ett konto i appen. För spel på andra banor medför det en prenumerationskostnad. Info om det går att hitta i appen.

**= MinGolf Bokning är en gratisapp som är smart för att boka tider och där du själv också kan betala samt göra din ankomstregistrering när du kommer till GK.

BLI MEDLEM

BOKA TID