Fadderrundor

När du genomgått grönt kort kursen är det dags att spela dina fadderrundor. En fadder har 36 i hcp eller lägre och är din guide och coach till du kommit ner till officiellt hcp 36. Vem som helst kan vara din fadder som uppfyller detta kriterie och du kan ha olika faddrar på din väg till hcp 36. Det behöver heller inte vara en av klubben särskilt utsedd fadder. Din kompis, kollega eller vem som helst du känner kan fungera som din fadder.
Men såklart har vi några villiga medlemmar som frivilligt anmält sig att stå till förfogande att vara fadder och därför har vi satt upp särskilda tider och datum då de har avsatt tid för detta. 

Kommande datum för fadderrundor:
Torsdag 19 juli kl 19:00
Söndag 22 juli kl 14:00
Onsdag 25 juli kl 19:00

Anmäl dig genom att skicka ett mail till receptionen

Du spelar från röd tee i början och utgår ifrån hcp 54. På Vassunda GK har du som kvinna då 58 slag och som man 52 slag. I takt med att du sänker ditt hcp kollar du sen i slopetabellerna som sitter intill ordinarie slopetabeller i klubbhuset samt på hål 2. Din fadder är din markör och har du uppnått 37 poäng eller mer loggar du in med ditt golf-id i Mingolf.se och registrerar din poäng. När du uppnår 36 kontaktar du receptionen. 

Lycka till!