Vassunda GK på Knivsta Marknad

Knivsta Marknad 2015 Knivsta Marknad
Knivsta Marknad 2015 Knivsta Marknad 2015
Knivsta Marknad 2015 Knivsta Marknad 2015

Hur många bollar låg i akvariet på Vassundas marknadsplats? Svaren varierade kraftigt, men rätt svar var 104 bollar. Ingen prickade rätt. Två personer hade gissat 107 och två 99. Lotten fick avgöra rangordningen. Segrade gjorde Rune Lundin som vann 4 greenfeebiljetter, tvåa kom Pashtrik Godeni och trea blev Johan Densjö, vilka vann 2 greenfeebiljetter vardera.

Vassundas monter fanns i korsningen Apoteksvägen/Forsbyvägen, ett riktigt centralt läge. Här kunde mässbesökarna gissa hur många golfbollar som låg i ett akvarium. På en puttningsmatta gavs tillfälle att testa förmågan i puttningens svåra konst. De som funderade på medlemskap i klubben fick information om de olika medlemsformerna. Några gjorde slag i saken och anmälde sig för utbildning till Grönt kort.

De Prova-på-dagar som femteklassarna från Alsike skola hade för en vecka sedan har gett ett fint gensvar och även uppmärksammats i Upsala Nya Tidning. Nu var det flera ungdomar och föräldrar som förhörde sig om möjligheterna till ytterligare prova-på-verksamhet och när man kan gå golfkurser.

-Det är viktigt att vi som golfklubb syns i olika sammanhang på det lokala planet. Knivsta Marknad är ett ypperligt tillfälle att nå en stor publik för att informera om klubben och vad vi kan erbjuda. Det var verkligen kul att möta så många marknadsbesökare som visade stort intresse för golf. De som provade på att putta var från 2 år upp till 80 år. Det visar golfens spännvidd, säger Albert Sjöberg, ordförande i Vassundas marknadskommitté.

Vassundas marknadsplats bemannades under dagen av Göran Swenson, Urban Strömqvist, Rickard Enander, Ragnar Nilsson, Joel Nejdling, Albert Sjöberg, Thomas Blombäck och Sören Densjö.

Bilder och text: Sören Densjö