Välrenommerad krögare driver restaurangen

Salim
Salim Chowdhury, som under 12 år drivit Wermlandskällaren
i Uppsala och det senaste året restaurangen på Edenhof GK,
driver restaurangen på Vassunda GK.

Det är Salim Chowdhury som driver Vassundas restaurang under säsongen 2014. Salim drev under tolv år Wermlandskällaren i Uppsala, en restaurang som tillhörde stadens främsta och fick flera prestigefulla priser. Det senaste året har Salim svarat för golfrestaurangen på Edenhof GK. Vi kan glädjas åt att Vassunda nu fått en krögare som drivit en välrenommerad högklassig restaurang, men som också har erfarenhet av att sköta en golfrestaurang. Salim har en god känsla för golfares olika önskemål.

” Vi serverar ett varierat utbud som skall vara aptitligt för alla golfare men även andra gäster. Öppettiderna är generösa och det är viktigt att finnas till hands när det är aktivitet på banan,” säger Salim Chowdhury

” Kiosken mellan 9:an och 10:an är öppen. Det är bra att kunna vila ut efter nio hål och återhämta krafterna med kaffe, smörgås, korv och dryck, allt efter behov och önskemål,” fortsätter Salim.

” Vi erbjuder bunkerkonton och rabatthäften för luncher. Jag ser fram emot en härlig golfsäsong på Vassunda där vi erbjuder mat och dryck som tillfredsställer de flesta önskemål. Nöjda kunder är vägen till framgång,” avslutar Salim.

”Vi är mycket belåtna med att kunna knyta Salim Chowdhury till oss som krögare. Han har i sina tidigare verksamheter i restaurangnäringen fått stor uppskattning. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att skapa de bästa förutsättningarna för en bra restaurang på klubben. Det gör vi bl a genom att vara trogna kunder. Vi hälsar Salim hjärtligt välkommen till klubben,” säger Bertil Bengtsson som varit ansvarig inom styrelsen för rekryteringen av ny krögare.