Ta med Dig en kompis till Golfens dag lördagen den 20 maj på Vassunda GK

Utbildning
Pricka in i kalendern!!! Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Vassunda GK kommer att ha öppet hus med massor av roliga aktiviteter. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördag den 20 maj.

Vi på Vassunda GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00-14.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Urban Strömqvist, urban.strmqvist@telia.com

Tidschema Golfens dag

10.00Golfens dag öppnar

Vi kommer att lägga upp golfens dag med att ett antal stationer som deltagarna själv kan välja mellan för att prova på olika delmoment inom golfspelet

Station nr 1: Prova din sving på rangen

Station nr 2: Prova att putta på övningsgreenen

Station nr 3: Prova chip- och lobbslag på övningsfältet

Station nr 4: Prova bunkerslag

Station nr 5: Prova chipslag från fairway vid övningsgreenen vid klubbhuset

Station nr 6: Spela en 30- och 50 metersbana längst bort på range

Station nr 7: Spela ett riktigt hål på golfbana från 100 meter 

Hela dagen: Restaurangen och shopen är öppna. Passa på att äta lunch och prova restaurangens utbud samt kolla vad Golfstore Vassunda har på hyllorna!