Sponsor Trip Trophy 2017

Sponsor Trip Trophy
Segraren Kent Bjuhr med segerpokalen, flankerad arrangörerna Jan-Gunnar Nergård och Per Johansson

Varje år sedan 1992 har sponsorresan ”Sponsor Trip Trohy” genomförts för Vassundas sponsorer och samarbetspartners. I årets tävling, som gick av stapeln på Körunda Golf och konferens, Nynäshamns GK, segrade Kent Bjuhr, Amazing Thai restauranger. Jan-Gunnar Nergård ger en reseberättelse.

”Årets sponsorsresa gick av stapeln den 1-2 september. I år var det en hemlig resa för att kittla deltagarna lite extra. Vi bokade upp 12 platser på Körunda Golf och konferens, Nynäshamns GK. Platserna fylldes på snabbt och till slut blev vi 13 tappra deltagare.

Vi samlades på Vassunda GKs parkering på morgonen för vidare färd till Järva Krog där resmålet avslöjades. Vi hade vädrets makter på vår sida, 2 fina golfdagar fick vi. Den viktigaste tävlingen ägde rum fredagen den 1 september då årets segrare skulle koras. Vinnaren i år blev Kent Bjuhr från Amazing Thai restauranger.

Dag 2 rullade bollarna ut kl 9.00. Det var lite kylslaget och daggen blänkte på fairway. Nynäshamns golfbana innefattas av 3 st slingor som varvades under våra 2 rundor. Segraren dag 2 blev Annika Babra från Företagsmattor. På resan var förutom sponsor även andra möjliga kommande sponsorer med. Troligen tecknar vi avtal med en av dessa under hösten. Nästa år hoppas vi på ett större antal deltagare och vi ska fokusera än mer på att få med nya möjliga sponsorer.

Sammantaget hade vi två underbara dagar varvat med skratt och allvar och mycket affärsmässigt utbyte.” skriver Jan-Gunnar Nergård, Office IT-Partner Utbildning som tillsammans med Per Johansson, Ki-Panel, arrangerade årets sponsorresa.