Passa på att fynda i Peters Golfshop

Peter Palm juli 2015
Peter Palm driver sedan 23 år golfshopen på Vassunda GK,
en välsorterad shop som har allt vad golfaren kan önska sig.

”Service och nära kundkontakt är viktiga faktorer för att framgångsrikt kunna driva en golfshop på en medelstor golfklubb. Visst finns det konkurrens från stora kedjor och lågprismarknader, men jag kan ofta skräddarsy kundens behov och kan erbjuda produkter från ett brett sortiment. Nöjda kunder är en framgångsfaktorfaktor, ” säger Peter Palm, som drivit shopen på Vassunda sedan klubben öppnade år 1992.

”De första åren drev jag enbart shopen, men nu delar jag min tid med receptionstjänst och ansvar för rangen. I min roll får jag en oerhört nära kontakt med medlemmar och gäster. Det gäller att bygga ett ömsesidigt förtroende. Detta är inte minst viktigt när man ska hjälpa till att välja ny eller kompletterande utrustning,” fortsätter Peter.

”Håll ögonen öppna för snart kommer det en del rabatterbjudanden. Jag hoppas att shopen sortiment fyller de flesta önskemål och behov. Om inte så är det bara att berätta för mig vad som önskas så fixar jag hem aktuella produkter,” framhåller Peter.

”Alla medlemmar och gäster är hjärtligt välkomna in i shopen för att botanisera bland varorna. Kanske finns det något som passar. Populära produkter är exempelvis eldrivna golfvagnar och konfektion för alla väderlekar,” avslutar Peter.

Några smakprov på produkter:

Shop juli 2015 Shop juli 2015
Shop juli 2015 Shop juli 2015