Golfhäftet Trophy

segrare a
segrare b

49 lag genomförde Golfhäftet Trophy på Vassunda GK den 28 juli. Segrade gjorde Mika Karanko och Stefan Clércrona, båda Vassunda GK. Mika hann inte vara med på prisutdelningen pga en utlandsresa så tacktalet hölls av Stefan.

98 personer deltog i partävlingen som avgjordes i högsommarväder och i den hetta som blivit vanlig i år. Några obetydliga regnstänk kom och ett par åsksmällar hördes. Fäktande vindar lindrade värmen så förutsättningarna var fina för ett härligt golfspel. Trots sommarvärmen så har ett rikligt vattnande gjort att banan är i god kondition. De 49 lagen startade genom kanonstart och spelformen var greensome.

Golfhäftet Trophy är Nordens största golftävling. I år spelas hela 136 deltävlingar i Sverige, Danmark, Norge och Spanien. Golfhäftet Trophy är en partävling och vinnarparet i varje tävling går vidare till den stora finalen på Bro Hof Slott.

På andra plats kom Stefan Mårtensson, Arlandastad GK och Thorbjörn Centring Forsberg, Ekholmsnäs GK. På tredje plats kom Sören Andersson och Åke Sagler, båda Vassunda GK. Kan det vara en fördel med hemmabana, när både 1:an och 3:an  kommer från Vassunda GK?

Här följer en bildkavalkad från tävlingen. Vi tackar Golfhäftet, tävlingsledningen, alla deltagare och alla supporters för en fantastisk golfdag.  Prisbordet var imponerande. Hela 12 lag fick värdefulla priser. Ett var en romantisk kryssning, var kan det sluta? Stort tack till alla!

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19
Nästan hela tävlingsledningen i samma boll.

20

21

22

23

24

25

26
Stefan Clércrona tar emot det segrande lagets pris

(Bilder och text: Sören Densjö.)