Glädjebesked: Upplands Bilforum AB ny huvudsponsor

Bilforum 2
Joel Nejdling, Vassunda GK och Erik Edwardsson, Upplands Bilforum AB
är mycket belåtna med det nya avtalet.

Vassunda GK har tecknat ett samarbetsavtal med Upplands Bilforum AB som blir huvudsponsor för driving range och sponsor för två hål på banan. Avtalet är på tre år och klubben är mycket nöjd med överenskommelsen.

Upplands Bilforum AB i Uppsala är auktoriserad återförsäljare för bilar av märket KIA, husbilar och husvagnar av märken Adria, Kabe och Sun Living, samt båtar från Ryds och motorer från Mercury. Därtill skall läggas ett välfyllt begagnat lager med alla märken. Bolaget har med sina tre hallar ett stort urval av både nytt och begagnat i alla prisklasser för att alltid ha ett attraktivt lager som passar alla.

Upplands Bilforum är ett av de större bilföretagen i Uppsala på både bil och fritidsförsäljning och är Sveriges enskilt största KIA-återförsäljare.

”Vi ser fram emot att ingå i ett sponsringsavtal med Vassunda GK. Klubben har en mycket fin bana med stor kundtillströmning och det känns både roligt och viktigt för oss att synas där det rör sig mycket människor.  Vi hoppas även på att kunna genomföra en del aktiviteter på Vassunda,” säger Erik Edwardsson, försäljningschef på Upplands Bilforum AB

”Alla är alltid hjärtligt välkomna in till våra fina hallar och träffa någon av våra trevliga säljare, för att utforska vårt stora sortiment med en ledande prissättning närmare. Eller besök oss på vår hemsida för mer info samt telefonnummer. www.upplandsbilforum.se. Välkomna!” tillägger Erik Edwardsson.

”Det är oerhört glädjande att vi kan knyta Upplands Bilforum till oss i ett samarbete. Vi har redan flera företag hos oss med starka varumärken och vi kan nu välkomna ytterligare ett. Med 1000 medlemmar och 7000-8000 gäster så rör sig en hel del kunder och potentiella kunder på vår anläggning. Vi erbjuder en stark exponering och utrymme för många aktiviteter vilket är av stort intresse. Inte minst för ett företag som säljer bilar, husvagnar, husbilar och båtar. Vi hoppas verkligen att samarbetet ger ett stort utbyte för bägge parter, säger Joel Nejdling, styrelseledamot, och den från klubben som sytt ihop avtalet.

”Samarbetet tjuvstartade redan i pingsthelgen då Vassunda GK hade besök av 52 husbils- och husvagnsägare. Vi fick då möjlighet att visa upp ett par av årets modeller av husbilar. Detta kombinerades med några aktiviteter och tävlingar på putting-green. Arrangemanget var både trevligt och uppskattat, för både oss och de medverkande,” framhåller Erik Edwardsson, försäljningschef på Upplands Bilforum AB.