Förändringar i reception och shop

Torbjörn o Peter
Torbjörn Wiking och Peter Palm ser fram emot säsongsstarten.

Vassunda GK och T2S Golfsupply AB fördjupar samarbetet. Nu utökas det till att omfatta tjänster i receptionen och driften av shopen. Mattias Pettersson från T2S arbetar som pro på Vassunda och svarar sedan några år för nybörjarutbildningen och träningsverksamheten.

Peter Palm som drivit shopen sedan klubben startade och också under ett antal år varit starkt engagerad i receptionstjänsten. Peter som i stort sett arbetat varje dag under golfsäsongen kände behov att minska sina insatser till en mer rimlig nivå och kom fram till en lösning om samarbete med T2S. Klubben har nu tecknat samarbetsavtal med T2S.

Detta innebär att T2S på uppdragsbasis svarar för receptionstjänsten på klubben. Peter kommer att tjänstgöra i genomsnitt fem dagar i veckan med uppehåll för ett några veckors semester. När Peter inte är på plats tjänstgör annan erfaren personal från T2S.

T2S kommer att driva shopen för försäljning av golfartiklar med Peter som huvudansvarig.

Peter Palm april 2017
” Jag kände att jag behövde komma ner till en mer skälig arbetstid så därför är samarbetet med T2S välkommet. Gäster och medlemmar kommer nog inte märka så stor skillnad när det gäller kontakterna med mig. Vi får också möjlighet att utveckla shopen genom konceptet Golfstore,” sägen Peter Palm.

Torbjörn Wiking april 2017
” T2S har redan ett samarbete med Vassunda GK och det är positivt att det nu kan breddas. Vi har en organisation och medarbetare med gedigna erfarenheter som har stor kunskap om golf. Det ska bli ett stort nöje att få utöka samarbetet med Vassunda. Jag har känt Peter i många år och han kommer vara en stor tillgång. Vi ser fram mot en härlig säsong 2017, ” säger Torbjörn Wiking, VD för T2S Golfsupply AB.

”Vi är mycket nöjda med vi hitta en bra lösning för skötseln av receptionen och driften av shopen. Det är oerhört viktigt att ha en hög servicenivå när det gäller att tillgodose våra gästers och medlemmars önskemål. Peter kommer till stor del finnas kvar och T2S har ett betydande kunnade om golf. Det skapar bra förutsättningar för verksamheten,” säger Urban Strömqvist ordförande i Vassunda GK.

T2S Golfsupply AB T2S driver träningsverksamhet på fyra klubbar Johannesberg GK, Örbyhus GK, Grönlund GK och Vassunda GK. Bolaget svarar nu även för shoparna på dessa klubbar under konceptet Golfstore. Därutöver sköter T2S flera golfkanslier och arrangerar golfresor.

Text och bild: Sören Densjö