Klubbchef och pro

Mårten Nord
Mitt namn är Mårten Nord och jag är klubbchef och tränare
här på Vassunda GK.

Det är verkligen kul att ha börjat som klubbchef och pro på Vassunda GK. Det är en mycket trevlig bana och välskött klubb. Det finns en klar potential att utveckla verksamheten. Det finns flera typer av aktiviteter som jag genomfört på andra klubbar som även skulle platsa på Vassunda. Det första som är på gång att vi kommer att ha en ny banguide när säsongen startar. Vidare kommer spelbarheten att öka genom förbättrade avståndsmarkeringar på banan.

Jag kommer närmast från Strängnäs GK där jag varit VD/klubbchef och Pro de senaste två säsongerna. Dessförinnan har jag varit verksam på bl a International Golf Club/Top Tee, Unipeg Golf AB, Kyssinge Golf AB och Tjusta GK.

Som utbildad PGA-pro så är jag som har hand om juniorträningar och nybörjarkurser på klubben i år. Dessutom finns möjlighet till privatlektioner både på rangen och på banan, samt lektioner i grupp för dem som önskar.

I mina roller som golftränare och klubbchef har jag lärt mig vikten av att inspirera folk. Inspiration driver framåt, får uppgifter att bli gjorda och gör allt mycket roligare.

Vi ses på klubben!

Boka lektion skicka ett mail på pro.vagk@telia.com

Mårten Nord