Pro

Mattias Pettersson
Mitt namn är Mattias Pettersson och jag är tränare här på Vassunda GK.

Det är jag som har hand om juniorträningar och nybörjarkurser på klubben i år. Dessutom finns möjlighet till privatlektioner både på rangen och på banan, samt lektioner i grupp för dem som önskar.

Ursprungligen är jag från Mora i Dalarna, men flyttade till Uppsala 1998 för studier och där blev jag kvar. Jobbade i tio år som Pro på Mora GK innan jag 2013 fick uppdraget att sköta träningen på Grönlund och Örbyhus GK och from 2014 även på Vassunda GK.

Som utbildad PGA-tränare ger jag privatlektioner till alla golfare, oavsett spelskicklighet. Jag jobbar med de flesta av de träningshjälpmedel som står till buds. Jag har en höghastighetskamera med tillhörande videoanalys, samt en GC2 Launch monitor som mäter vad som händer med bollen du slagit. Dessa hjälpmedel är till för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt.

Vill du se din sving på tv, jämförd med de bästa i världen? Vill du få direkt feedback genom att se dig själv då du står ute på rangen? Det är vad kameran är till för.

Vill du se huruvida en förändring i tekniken ger längre eller rakare slag? Då använder vi launch monitorn.

Berätta vad du vill uppnå med din golf, så skall jag hjälpa dig. Det finns många slag att spara om man tar sin golf på allvar och tar lektioner för att bli bättre!

Ser mycket fram mot ännu en spännande säsong.

Vi ses på klubben!

Boka lektion skicka ett mail på pro.vagk@telia.com

 

Skulle Du behöva nå mig så finns jag på tel: 073 50 45 135.