Restaurangen

Restaurang 2016

Välkommen till Vassunda Golfkrog.

  

HELLE KAUTILAINEN DRIVER RESTAURANGEN ÄVEN2018

Helle Kautiainen mar 2017

Vassunda GK träffade avtal med Helle Kautiainen om driften av restaurangen och kiosken på klubben för säsongen 2017. Hon fortsätter nu även säsongen 2018.

Helle driver två företag,  Lavendel Städ AB och Moroccan Spices Kök och Catering AB (MSKC). Helle har idag två större avtal på catering med matleveranser 

 ”Jag var på jakt efter ett restaurangkök för min cateringverksamhet 2017. När jag fick se annonsen i Sigtunabygdens tidning så förstod jag att här fanns en fin möjlighet. Det är stimulerande att driva golfrestaurangen på Vassunda och kunna kombinera den med cateringverksamhet. Målsättningen är att kunna servera välsmakande menyer av hög kvalitet. Det kommer finns Dagens rätt som tilltalar alla golfare,” säger Helle Kautilainen.

 ”Vi välkomnar naturligtvis även gäster som inte spelar golf. Planerna är att kunna erbjuda catering till både privatpersoner och företag. Öppettiderna är generösa, kiosken kommer åter att vara i drift de två första månaderna 2018. Sedan görs en utvärdering. Vi är lyhörda för våra gästers önskemål och ser fram emot att golfsäsongen 2018 drar igång,” fortsätter Helle.

Samarbetsavtalet som träffats bygger på att MSKC året runt, producerar all mat till catering och restaurangen på Vassunda. Upplägget ger förutsättningar för en bra service och god ekonomisk stabilitet.